Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

0
241
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 15 noiembrie – 13 decembrie 2021. Potrivit specialiştilor, vremea se răcește de joi, mai ales în nord, nord-est şi la munte unde vor predomina ninsorile și este posibil să se depună şi un strat de câţiva centimetri.
În săptămâna 15 – 22 noiembrie 2021, valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în regiunile sud-vestice.
Pentru perioada 22 – 29 noiembrie 2021, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai ridicate în extremitatea sud-est.
Cantitățile de precipitații vor avea o tendință în general excedentară în jumătatea vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. 29 noiembrie – 6 decembrie 2021, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile estice și sud-estice.
Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.
În săptămâna 6 – 13 decembrie 2021, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea estică a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

LĂSAȚI UN MESAJ