Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Când revine vremea bună?

0
236
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru perioada 19 aprilie – 17 mai care cuprinde și sărbătorile Florii, Sfintele Paști și 1 Mai. Urmează două săptămâni cu temperaturi mai coborâte decât cele normale. Potrivit ANM valorile termice vor crește din săptămâna care urmează Paștelui Ortodox.
Iată cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni:
Săptămâna 19 – 26 aprilie
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile intracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice și la munte, dar mai ales în extremitatea de sud-est a țării.
Săptămâna 26 aprilie – 3 mai
Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.
Săptămâna 3 – 10 mai
Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.
Săptămâna 10 – 17 mai
Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

sursa:digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ