Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

0
305
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Vremea se răcește în următoarele zile și apar ploile, potrivit prognozei ANM. Iată cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în perioada 27 septembrie – 10 octombrie.
În Transilvania, primele zile ale intervalului de prognoză vor fi caracterizate de o tendință de răcire a vremii, astfel încât temperaturile maxime vor scădea de la 24 de grade în prima zi, până la 16 grade în intervalul 29 septembrie – 2 octombrie, când vremea va fi răcoroasă. Apoi se va încălzi și pe 6 octombrie media maximelor va fi de 20 de grade, iar ulterior va marca o scădere ușoară, spre 18 grade pe 10 octombrie. Minimele nocturne vor avea o evoluție similară, fiind în scădere de la 12 grade la începutul primei săptămâni a intervalului de prognoză, spre 4 grade pe 3 și 4 octombrie, apoi vor crește din nou și, în intervalul 6 – 10 octombrie se vor menține în jurul valorii de 6 grade.
Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată pe 27 și 28 septembrie și, din nou, în jurul datei de 7 octombrie.
La munte, vremea se va răci în primele trei zile ale intervalului de prognoză, când maximele vor scădea de la 17 grade până la 8 grade, iar minimele de la 7 grade până la 1…2 grade. Aceste valori vor caracteriza un regim termic relativ constant în intervalul 29 septembrie – 3 octombrie, apoi vremea se va încălzi ușor și, între 5 și 10 octombrie, temperaturile maxime vor fi, în medie, de 10…13 grade, iar cele minime de 3…5 grade.
Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată între 27 și 29 septembrie și, posibil, în jurul datei de 7 octombrie.
Sursa:digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ