Prognoza meteo pe patru săptămâni

0
302
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Meteorologii prognozează un început de toamnă blândă cu toate că sfârșitul de septembrie se încheie cu temperaturi sub cele normale pentru această perioadă a anului. Temperaturile vor fi normale și sunt anunțate ploi specifice sezonului, potrivit prognozei pentru următoarele 4 săptămâni, transmise de meteorologii ANM.
Pentru săptămâna 27 septembrie – 4 octombrie, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în regiunile estice, dar și ușor mai ridicate în cele vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice dar și deficitare în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.
În săptămâna 4 – 11 octombrie, temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.
Pentru săptămâna 11 – 18 octombrie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu o tendință ușor deficitară, local.
În ultima săptămână, 18 – 25 octombrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ