Pro Fotbal a câștigat cupa liberală

0
35
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

cupa liberCampionatul de fotbal Euro Liga Liberală a ajuns la final. Timp de 3 săptămâni, 9 echipe s-au întrecut în fotbal în sala de sport a Colegiului Național „Radu Negru“, iar aseară a avut loc finala, urmată de festivitatea de premiere.
Cea de-a 4 a ediție a campionatului de fotbal organizat de liberali a ajuns la final. 9 echipe de fotbal au participat la competiția care a început în data de 6 mai. Aseară au avut loc ultimele meciuri între Upruc CTR- Amatorii, Castanii- Young Boys, FC Galați- Tudorenii și Progresul- Pro Fotbal.
cupa teren 1A 4-a ediție a campionatului Euro Liga Liberală a fost câștigată de echipa Pro Fotbal care s-a clasat pe locul I, urmată de Progresul Voivodeni pe locul II și echipa Tudorenii care a obținut locul III. Premii speciale au primit și Jucătorul Finalei, Rusu Petre , cupa terenGolgeterul competiției, Gheorghe Buciumeanu, cel mai bun portar, Șuteică Adrian și seniorul competiției, Dan Maier. A fost premiată și galeria de la FC Galați, care a primit diplomă pentru „Cea mai inimoasă Galerie“.

LĂSAȚI UN MESAJ