7 COMENTARII

  1. Daca doar 1 km din cei 24 de parcurs are loc pe asfalt sa inteleg ca o sa alerge prin tufe si canale, adica pe langa drum sau si pe camp?

  2. Spiritual a interventia. Anonimatul iti permite sa-ti bati joc de munca unor oameni. Vinao la start sa vedem daca te tin oasele si o sa vezi si pe unde se alearga. daca vrei amanunte 0723177903 .

  3. :)):))nu vreau sa fiu rea dar unde ai vazut sau auzit u de un maraton care te baga prin tufe si canale?s-a si specificat ca e drum de tara….si dupa cum stim toti nu peste tot la tara e asfaltat….si se alearga pe langa drum….

  4. Radu, se pare ca esti de prin copaci, daca tu crezi ca se poate alerga pe liana. Dar, ma rog! Fiecare cu perceptia lui despre realitatea care il inconjoara. Domnule Mercurean, doresc sa particip la acest concurs si sunt surprins ca si la noi in Fagaras se intampla lucruri apropiate de realitate. Aici incerc sa ma refer la sport, natura si sanatate. Daca in Austria, tara foarte apropiata de noi, sunt maratoane si semimaratoane la care participa 30-40.000 de persoane, in Romania la Cluj, Bucuresti si la Timisoara participa in total 5000 oameni. Oare de ce? Pentru ca sunt oameni care pot alerga 42km, dar la fel ca Radu, daca se poate pe la umbra, cu aer conditionat si in masina. Va doresc succes si poate la anul faceti un maraton intreg. Ar fi bine pentru sportul fagarasean sa se intample asta.

LĂSAȚI UN MESAJ