1 COMENTARIU

 1. Nu stiu de ce va mirati atit de ceva care este asa de firesc ? Este normal ! Nu isi face decit datoria !

 2. Lansez o intrebare ! De ce credeti ca nu a cistigat licitatia firma din Fagaras ( al treilea producator de pavele din tara ) care se afla la doar citiva km de oras, si a cistigat o firma din Bv care nu este producator ?

 3. Pentru un asemenea titlu, Sorin Manduc ar fi trebuit sa va sara in gat pana acum. Sau poate e un tip cu umor si ati dat la pace inainte de publicarea articolului. Eu vad, insa, altfel problema trotuarelor din Fagaras: va spun ceva cuvintele chel si tichie de margaritar? Ar mai fi de pus o intrebare: cum se numeste aceasta lucrare in lista OBIECTIVE DE INVESTITII PROPUSE A SE REALIZA IN ANUL 2009
  DE CATRE MUNICIPIUL FAGARAS, de pe site-ul primariei? Eu nu prea m-am lamurit.

 4. Imi pare bine sa aud ca intram in randul oamenilor civilizati .este Suntem in primul rand oamani si meritam sa traim civilizat, sa avem un oras frumos pentru ca ne laudam ca suntem un oras cu oamni gospodari , dar din pacate , aspectul orasului, locurile verzi, locurile de joaca pentru compii, parcurile pentru pensionari si TROTUARELE lasa de dorit si efectiv atunci cand doar tranzitezi orasul sau vii in vizita ti se pare ca este un loc parasit…..e jalnic.

 5. SILVIU taci dracu din gura ca sunt o multime de producatori de pavele mai mari decat ŢproducatorulŢ tau care e o amarata de hala la Sercaia!

 6. Ce bine imi pare ca mustaciosul de la Sercaia a luat teapa! Pana la urma au fost aduse pavele…de la producatorul nr. 5 din Romania.. si uite asa Doamna Stanca se imbraca in…betoane noi. Nu-i nimic. Data viitoare poate isi da si el seama ce c.. trebuie sa pupe. Nu Nu! Nu pe-a lu’ ala din fruntea primariei! Mai la stanga fra! Mai la stanga! Muuult mai la stanga! …si VICEversa!

 7. in alte parti se lupta sa readuca spati-le verzi la putere, cit m-ai multe ,la noi sa aduca betoande la putere.sigur nimeni nu stie cit polueaza cimentul important este aspectul .este ok

 8. Bai si ce trotuar stramb au facut aia. Stramb si cu damburi! Da’ macar e cu galben! Daca erau si pavelele din mijloc putin albastre… nu conteaza cat de strambe si cat de buboase ar fi iesit trotuarele. Ar fi fost „in standarde”.

  Apropo: ai vazut boierule ca lumea inca comenteaza si la articolele vehci?

 9. Imi place ca voi doar criticati in loc sa aperciati ceea ce se face!
  Important este ca s-a facut si oricat de stramb si cu damburi tot este mai bine ca inainte mai ales ca este nou!
  cat despre poluare si spatii verzi hai sa fim seriosi!!! Daca Fagarasul nu are spatii verzi si e poluat… atunci nu stiu care alt oras in lume cu 30.000 de locuitori sta mai bine la aceste capitole! =))
  Felicitari Domnului primar si tuturor celor care fac Fagarasul sa mearga inainte!

 10. Nu mai fiti asa rai, fiindca orasul nostru incepe sa infloreasca! Barbuti a stat 8 ani primar si nu a fost in stare sa faca trotuarul!

LĂSAȚI UN MESAJ