Primăria Victoria invită preșcolarii și elevii la școală. Vor funcționa în scenariul ,,verde,,

0
77
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Începând de luni 8 februarie, 1101 preșcolari și elevi din Victoria vor începe al doilea semestru din anul școlar 2020/2021 prin prezență efectivă în unitățile de învățământ. Școlile, grădinițele și Clubul Elevilor vor funcționa în scenariul ,,verde,, deoarece în Orașul Victoria incidența este de sub 1 la 1000 de locuitori, respectiv  0,59 în data de 06.09.2021. Pentru aceasta ,,…în școlile , grădinițele și Clubul Copiilor Victoria s-au asigurat toate măsurile pentru ca micuții să fie în siguranță. Cadrele didactice îi așteaptă cu drag în acest semestru, atât pentru a putea recupera materia, afectată de scenariul online din perioada octombrie – ianuarie, cât și pentru a porni din nou pe calea cunoașterii, cu speranța că vom putea finaliza cu bine acest an școlar, culegând rezultate frumoase la examenele din vară,,- cum reiese din comunicatul pe care Primăria Victoria l-a publicat pe pagina de Facebook.
În continuarea comunicatului, reprezentanții primăriei Victoria, fac  apel la locuitorii orașului ca: ,,la cel mai mic semn de îmbolnăvire sau simptome de afecțiuni respiratorii (tuse, febră etc.), să nu trimiteți copiii la școală, pentru a putea să fim toți în siguranță.
Dragi copii, voi aveți obligativitatea de a purta masca în incinta școlii, la fel ca și cadrele didactice. Să respectăm împreună regulile pentru a ne putea bucura cât mai mult de revedere la școală!,,
În unitățile de învățământ din Orașul Victoria funcționează 1101 copii, după cum urmează: în învățământul preșcolar- 145 de copii, învățământul primar- 297 elevi, gimnazial- 231 elevi, liceal- 266 elevi, profesional- 110 elevi și postliceal 52 de absolvenți de liceu.

LĂSAȚI UN MESAJ