Prima ediție “Ziua Recoltei- Ucea 2022”, un succes!

0
248
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Prima ediție a “Zilei Recoltei- Ucea 2022”, a început cu producătorii tradiționali, autohtoni, care și-au amenajat standurile în curtea Căminului Cultural și au așteptat mușteriii, care rând pe rând au apreciat, sau au cumpărat produsele expuse.
După ora 15:00, pe scena Căminului, au început să urce Adina Roșca, prezentatoarea spectacolului și grupurile de copii și adulți, din zonă care duc mai departe, prin prestația lor, tradițiile locale.
Sutele de spectatori prezenți la Căminul Cultural, au primit cu aplauze Grupul Sirinx, Grupul Cetină de brad, Marian Bârlodeanu, Ansamblul Comorile Arpașului, Ansamblul Clubului Copiilor Victoria și Corul Bisericesc de la Ucea de Sus. Dar și pe consacrații Adina Roșca și Cătălin Doinaș, Ionuț Langa, formația Europa, formația Armonia, Nicoleta Florea și Livia Șorlea. Evenimentul ” Ziua Recoltei, Ucea- 2022” a urmărit susținerea producătorilor locali și promovarea obiceiurilor și tradițiilor locale prin organizarea unor evenimente culturale integrate. Proiectul a fost realizat de Primăria și Consiliul Local Ucea cu sprijinul Asociației Comunitare Ucea, și cofinanțat de Cosiliul Județean Brașov prin “Programul judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor culturale pe anul 2022”.
Ambient Ziua Recoltei

LĂSAȚI UN MESAJ