Preşcolarii au dăruit cadouri din suflet

0
39
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Copiii de la Grădiniţa nr. 3 din Făgăraş au ţinut ca acum, înainte de sărbători, să aducă bucurie în sufletul a mai multor persoane din municipiu. În urma parteneriatelor încheiate cu diferite instituţii din oraş, aceştia au organizat mai multe acţiuni, prin care au dăruit cadouri, atât vârstnicilor, cât şi elevilor de la Şcoala Specială.

În urmă cu câteva zile micuţii din grupa mare de la Grădiniţa nr. 3 Iepuraşul i-au colindat şi le-au oferit cadouri elevilor de la Şcoala Specială din cartierul Combinat. Momentul a fost unul deosebit şi asta pentru că banii pentru cadourile elevilor au venit chiar din puşculiţa celor mici.

Şi nu a fost singura acţiune pentru că pe data de 13 decembrie preşcolarii au primit vizita elevilor de la Şcoala Generală nr. 1. Şi de această dată au fost împărţite cadouri. O altă acţiune ce a fost cuprinsă în cadrul parteneriatelor a avut loc pe data de 16 decembrie. În această zi preşcolarii le-au făcut o surpriză deosebită bătrânilor de la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice. Micuţii le-au cântat colinde, le-au spus poezii, iar bătrânii s-au simţit extrem de bine în prezenţa preşcolarilor. Bineînţeles, micuţii nu au plecat fără să lase mici cadouri şi vârstnicilor.

Astfel, cei de la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice au primit ornamente de iarnă făcute chiar de către cei mici. Iar în schimb, persoanele vârstnice i-au răsplătit pe micuţi cu gogoşi.

„În această perioadă am desfăşurat mai multe activităţi specifice sărbătorilor de iarnă. Astfel de acţiuni vor avea loc şi anul viitor şi sperăm să fie la fel de benefice pentru toţi cei implicaţi. Pe această cale dorim să mulţumim şi părinţilor care ne-au ajutat şi s-au implicat în aceste activităţi. Din partea colectivului grădiniţei urăm tuturor părinţilor copiilor şi colaboratorilor Sărbători Fericite şi La Mulţi Ani“, a spus prof. Psiholog Bianca Bica, de la Grădiniţa nr. 3 Iepuraşul din Făgăraş. Astfel de acţiuni vor mai avea loc şi în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ