Presa internațională a relatat despre incidentul din Parlament

2
38
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Presa internaţională a relatat despre incidentul petrecut joi dimineaţă în Parlamentul României, când un bărbat a sărit de la un balcon în timpul discursului premierului Emil Boc.

„Premierul României, Emil Boc, a supravieţuit unei noi moţiuni de cenzură, a patra de anul acesta, după ce un bărbat a sărit de la balconul Parlamentului pentru a protesta faţă de politicile economice”, notează Radio Free Europe/Radio Liberty.

„Un român în vârstă 40 de ani s-a aruncat de la balconul Parlamentului României, denunţând politicile de austeritate ale Guvernului”, notează AFP.

„Un român a sărit de la balconul Parlamentului”, titrează agenţia Associated Press.

Un bărbat s-a aruncat de la un balcon, în Parlamentul României, în timpul discursului premierului Emil Boc, protestând faţă de măsurile de austeritate, scrie agenţia DPA.

„În momentul incidentului, Boc se pregătea să rostească un discurs despre legea salarizării publice, pentru care au existat două moţiuni de cenzură săptămâna aceasta”, precizează DPA.

„Dezbaterile au fost suspendate scurt timp pentru că un angajat al televiziunii publice a sărit de la un balcon protestând faţă de măsurile de austeritate”, scrie şi agenţia Reuters.

Informaţia despre incidentul din Parlamentul României a fost preluată şi de agenţia APcom, de publicaţia Sofia Echo şi de postul Europe1.

2 COMENTARII

  1. Incercarea de sinucidere este produsul unei stari emotionale dezastruoase,pe fond de stress, anxietate,depresie. De unde s-au acumulat atatea ?!!! Ne spune comportamentul unor parlamentari : – unii stau cu mainile in buzunare si privesc cand se arunca in gol altii se intreaba ” Cum a ajuns acolo”(acolo e doar spatiul alesilor) plebea afara si „ciocu mic” , unul chiar face glume si incepe sa rada. Ce sa mai discutam de relatia putere – societatea civica si ce a urmat dupa accident ?!!! Ce putem face cu viata noastra ?!!

  2. Chiar acum aud la un post tv.(consoarta se uita la stiri) ca cetateanul Sobaru e pazit la spital mai strasnic decat un demnitar si, ca, a primit mii de mesaje de solidaritate.Daca dam crezare acestei stiri, inseamna ca „mesagerii”respectivi sunt dilii rau de tot.Cum poti sa te solidarizezi cu un scrantit! Daca privim caderea individului de la balcon se vede clar cum pica precum o pleasca.Cand te arunci in gol nu cazi drept ca o lumanare.Cred ca el s-a suit pe balustrada balconului(momentul caderii a coincis cu venirea lui Boc la microfon) sa strige lozinci antiguvernamentale,si odata ajuns sus, i s-a facut”rau de inaltime”si s-a prabusit in gol.Faptul ca el l-a rugat pe un coleg sa-i cedeze locul, dovedeste, intr-un fel,legatura cu mintile diabolice din opozitie.Nu sunt cinic,dar, Dumnezeu nu bate cu parul…
    Pentru”bzf”si pentru cititorii lui:
    Mirosul de iarna si de brad,colindele si cozonacul cald,aromele de carnati si sarmale sa va umple inimile de bucurie,sufletele de liniste si viata de impliniri.
    Va doresc sanatate,pace si „Craciun fericit”!

LĂSAȚI UN MESAJ