Premiu pentru proză umoristică

0
50
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

florin-alexandruCunoscutul umorist local Florin Alexandru a câştigat un nou premiu la un festival de umor. Este vorba de concursul de creaţie ,,Oltenii şi restul lumii” de la Slatina, unde concitadinul nostru a câştigat premiul pentru proză scurtă.Este un premiu care se acdaugă multor altora pe care Florin Alexandru le-a câştigat, atât individual, cât şi cu grupul ,,Experiment 77”.

Autorul făgărăşean se află la a cincea reuşită la acest concurs. ,,Concursul de creaţie ,,Oltenii şi restul lumii” de la Slatina a avut trei secţiuni: epigrame, fabule şi proză scurtă, categorie la care am participat şi eu. Am trimis trei lucrări, iar juriul, condus de cunoscutul umorist Cornel Udrea, mi-a acordat premiul I. Am participat după o pauză de patru ani, după ce mai câştigasem alte patru premii la ei”, ne-a spus Florin Alexandru.

Cunoscutul umorist continuă să scrie şi texte umoristice care nu au ca destinaţie festivalurile de umor. Florin Alexandru lucrează acum la o nouă producţie de televiziune. ,,Sunt unul din scenariştii serialului ,,Şi milionarii plâng”. Este o producţie nouă, difuzată de Antena 1, la care colaborez cu vechii mei prieteni, Dragoş Moştenescu şi Emil Mitrache. Ei m-au solicitat pentru acest proiect şi, la fel ca şi la celelalte colaborări, am acceptat. Sperăm să aibă succes”, ne-a mai spus autorul.

Florin Alexandru a scris scenariul mai multor sitcom-uri TV de succes cum ar fi ,,La Bloc”, ,,La Servici” şi ,,Nimeni nu e perfect”.

LĂSAȚI UN MESAJ