6 COMENTARII

  1. Bravo baieti ! Mobilizati-va antrutotul sa scapam tara de hotii care de 22 de ani ,ne-au risipit toate sperantele de mai bine.

  2. Asa,asa! Pazea ca vin alti hoti in frunte cu Barbuti! Fugi frate si inpusca-te,ti umbra pamnatului

  3. Daca sperantele sunt in buzunarul lui Dan Diaconescu Direct, atunci, ne meritam soarta.Chiar asa a ajuns poporul, sa fie reprezentat de o caricatura,de un zero barat ?

  4. @mastan vasiliu: ti se pare ca in PP-DD sunt oameni care pana acum n-au mai facut politica si care n-au mai fost in diferite functii si n-au mai avut treaba cu institutiile statului? Deschide mai bine ochiii si ai sa constati ca sunt tot aceleasi personaje care timp de 22 de ani au jefuit tara. Traseisti 🙂 Foarte multi s-au dus la PP-DD incepand de la nivel national si terminant la Fagaras. Aceleasi personaje ti-au risipit sperantele si ti le vor mai risipi si de acum inainte. Asta e politica.

  5. Bravo Elena ! Tu ai priceput principiul politicii ! Asa este , …. in princip , este egal pe cine alegeti ,… sau este egal dacà nu alegeti pe nimeni ,… ei se auto-aleg ! Votati pe X sau Y , sau nu votati deloc , ” Aleshii Neamului ” sànt tot aceeasi ,…. deoarece din moment ce au prins ” ciolanul cel mare ” nu vor sà-l piardà , sànt ca o haità de lupi innfometati ,… lupta se dà in ” interiorul haitei ” ! Administratie Electronicà in toate sectoarele : Justitie , Innvàtzàmànt ,
    Economie , Transport ,… etc ,… dar Politicienii , Functionarii de Stat , Judecàtorii , … si toti cei ce in prezent fac farte din administratia actualà ” putredà ” nu doresc acest lucru ! Si foarte probabil , … ca majoritate a asa zisei ” Prostimi „, nu doresc asta ! Asa cà ” Domnu cu voi ! „

LĂSAȚI UN MESAJ