POSTURI LA PRIMĂRIA FĂGĂRAȘ

0
364
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Primăria Făgăraș scoate alte două posturi la concurs, concurs ce se va organiza în perioada 20-23 martie. Este vorba de un post de consilier I A la Compartimentul Evenimente publice, Informare cetateni si Registratură și un post de consilier I A la Compartimentul Relatii Internationale. Data organizarii probei suplimentare este 20 martie, de la ora 10.00 la sediul Primariei Municipiului Fagaras.
Proba scrisă va fi organizată în  21 martie, de la ora 10.00 la sediul Primariei Municipiului Fagaras. Interviul va fi organizat în 23 martie de la ora 10.00 la sediul Primariei Municipiului Fagaras.

Pentru postul de Consilier I A din cadrul Compartimentului evenimente publice, informare cetateni si registratură trebuie îndeplinite următoarele condiții de participare:

– vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de executie vacante  de 1 an
– studii de specialitate – studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvita cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul stiinte juridice
– cunostiinte de operare pe calculator – Word, Excel, Power Point, Internet – nivel mediu

Pentru postul  de Consilier I A din cadrul Compartimentului Relatii international, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții de participare:

– vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de executie vacante  de 1 an
– studii de specialitate – studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvita cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul litere (limba si literatura)
– cunostiinte de operare pe calculator – Word, Excel, Power Point, Internet
– cunostiinta de limba de circulatie internationala – nivel avansat (engleza, franceza, germana) – nivel mediu

LĂSAȚI UN MESAJ