Postolache nu mai este director la Doamna Stanca!

5
36
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Începând de marți 03 septembrie 2013, profesorul Nicolae Postolache, cel care a condus instituția de învățământ timp de 14 ani, nu mai este director al Colegiului Național. De numele fostului director se leagă renovarea vechilor clădiri ale colegiului, nenumărate succese la olimpiade sau alte concursuri interne sau internaționale, înființarea sectiei germane la liceu. Sub conducerea sa, Colegiul Național Doamna Stanca a fost prima instituție de învățământ care a aplicat programul prelungit pentru elevii din ciclul primar, ulterior majoritatea școlilor din Făgăraș au preluat acest sistem. În această perioadă, Colegiul  a aplicat nenumărate proiecte europe. De asemenea, în timpul mandatului său s-au realizat mai multe parteneriate cu Germania. Noul director, numit de Inspectoratul Școlar Județean este Corina Drăgoiu, profesor de istorie, fost director adjunct al Colegiului Național Doamna Stanca. Proaspăta numită a deținut și funcția de director la Școala Generală numărul 1 pentru doar câteva luni, în anul 2009.

untitled

5 COMENTARII

  1. Va multumim DOMNULE PROFESOR! NU puneti la inima aceasta miscare politica.Veti ramane DOMNUL DIRECTOR pentru toti cei care v-au apreciat munca. Sanatate si succes in noul an scolar.
    Teodora Preda

  2. Sunt de acord cu Silviu!Din pacate totul este politic si de aceea merg toate in vesnica directie GRESITA!Ne pare rau domnule profesor dar poate pentru dumneavoastra va fi mai bine  asa

  3. Va multumesc pt. aprecieri. Eforturile mele ca director au avut drept scop oferirea unor servicii educationale cat mai eficiente pt,comunittea fagaraseana.

LĂSAȚI UN MESAJ