Porţi deschise la „Prichindeii“

0
66
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Au cântat, au desenat, au făcut lucru manual! Copiii de la Grădiniţa Prichindeii din cartierul 13 Decembrie au avut astăzi o zi deosebită. Şi nu din punct de vedere al activităţilor ci pentru că toate aceste lucruri le-au făcut în prezenţa părinţilor şi bunicilor. Astăzi la grădiniţă a fost ziua porţilor deschise, activitate din cadrul Festivalului Naţional al Şanselor Tale desfăşurat de mai mulţi ani în grădiniţele din ţară.

Grădiniţa Prichindeii a răsunat astăzi de glasul micuţilor. În fiecare clasă s-a organizat o activitate diferită. Dacă unii micuţi au cântat şi au dansat, alţii au făcut lucru manual.
A fost însă mai greu pentru că micuţii au avut şi spectatori. Părinţii şi bunicii au fost şi eu prezenţi iar la grupele mici aceştia şi-au ajutat copii.
Ziua Porţilor deschise a fost ultima activitate din cadrul Festivalului Naţional al Şanselor Tale, festival la care participă pentru prima dată şi grădiniţa din oraşul nostru.
Părinţii au fost foarte încântaţi şi speră ca astfel de activităţi să mai aibă loc în viitor.
Pentru activităţile ce au avut loc săptămâna aceasta în cadrul festivalului micuţii împreună cu educatoarele s-au pregătit mult timp înainte.
(M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ