Polițiștii brașoveni au reținut o persoană care se presupune că a furat panourile solare de pe DN1

0
206
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Poliția Județului Brașov a dat un comunicat către presă prin care informează că polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.
În fapt, la data de 03 februarie 2022, polițiștii au fost sesizați de către un reprezentant al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere cu privire la faptul că în noaptea de 01/02 februarie 2022, de pe DN1, sectorul de drum cuprins între localitățile Șinca, Șercaia și Mândra din județul Brașov  ar fi fost sustrase 4 ansambluri de iluminare.
În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat autorul infracțiunii, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 38 ani din localitatea Șinca, județul Brașov.
La data de 10 februarie, polițiștii brașoveni au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la adresele persoanei bănuite de săvârșirea faptei, unde au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.
În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.
Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ