Pistă de biciclete între Șercaia și Vad, finanțată prin PNRR

0
124
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

În 28 iunie, se aproba prin Hotărârea de Consiliu Local Șercaia, numărul 34, proiectul ”Realizare piste pentru biciclete în comuna Șercaia între satul de reședință și satul aparținător Vad” în vederea finanțării în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilonul IV- Coeziune socială, Componenta 10- Fondul Local, Obiectivul de investiții I.1.4- Asigurarea infrastructurii pentru transport verde- piste pentru biciclete la nivel local/metropolitan.
Conform Notei de Fundamentare din HCL 34/28.06.2022, traseul propus pentru finanțare va avea o lungime de 3,65 de km și va fi realizat de-a lungul drumului public ce unește cele două sate, de la intersecția cu strada Iazului (sat Șercaia), până la intersecția cu strada Prundului (sat Vad), în extravilanul acestor localități.
Pistele de biciclete propuse, vor avea o lățime totală de 2 m, cu cale de rulare din beton de ciment. Astăzi primarul Cristinel Paltin a anunțat finanțarea acestui proiect, în valoarea totală de 3.181.192,40 lei, din care valoare eligibilă prin PNRR, de 2.194.901,45 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ