Pescar prins de polițiști fără documente legale

0
331
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

La un control de rutină făcut la data de 02 martie, ora 02.35, polițiștii făgărășeni au găsit în portbagajul unui cetățean, 5 saci, în care se aflau pești și unelte de pescuit, respectiv mai multe plase, tip monofilament, fără a fi deținute documente legale. Iată ce se spune în comunicatul primit la redacție:
,,Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit” și “utilizarea uneltelor de tip monofilament”.
În fapt, la data de 02 martie 2021, în jurul orei 02.35, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, care conducea un autovehicul pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Făgăraș.
Procedându-se la efectuarea controlului vehiculului, polițiștii au identificat în interiorul acestuia 5 saci, în care se aflau pești și unelte destinate pescuitului, respectiv mai multe plase, tip monofilament, fără a fi deținute documente legale. Cantitatea de pește a fost predată reprezentanților instituției competente.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor,,- 

LĂSAȚI UN MESAJ