„Pentru oameni, mai aproape de Dumnezeu“

0
42
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


La Mănăstirea „Constantin Brâncoveanu“ de la Sâmbăta de Sus a avut loc ieri Simpozionul naţional antidrog intitulat „Pentru oameni, mai aproape de Dumnezeu”, organizat de Arhiepiscopia Sibiului în parteneriat cu Agenţia Naţională Antidrog. Acest eveniment face parte din seria de acţiuni desfăşurate de Agenţia Naţională Antidrog şi Biserica Ortodoxă, împreună cu alte instituţii publice şi organizaţii neguvernamentale cu atribuţii în domeniul combaterii traficului şi consumului de droguri. Lucrările s-au desfăşurat în prezenţa Preasfintitului Andrei Făgărăşanul care a transmis mesajul Înaltpreasfinţitului Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului.


În cadrul Simpozionului „Pentru oameni, mai aproape de Dumnezeu” au fost prezentate subiecte importante de interes naţional şi regional în ceea ce priveşte politicile publice antidrog de reducere a cererii şi ofertei de droguri.
Evenimentul are ca scop eficientizarea cooperării instituţiilor implicate în lupta antidrog, o mai bună cunoaştere a situaţiei consumului de droguri în România, precum şi identificarea unor soluţii concrete de răspuns la această problematică.
(Mihaela BĂRGĂOANU)

LĂSAȚI UN MESAJ