4 COMENTARII

  1. va salut domnule colonel,,,,,,,segarceanu catalin soldat 1999-2000 pe centrala telefonica, va respect la fel de mult ca atunci la predeal 1999-2000 si cand v am vazut ca va luptati cu acesti mafioti, va admir si mai mult.,,,,AVEM NEVOIE DE ACESTI OAMENI!!!!!!!!

  2. Dupa cate cunoastem , oamenii din sistemul de aparare si siguranta nationala , prin statut , sunt privati de mai multe drepturi si libertati in timp ce marea majoritate a populatiei care produce valori contra plata nu are asemenea restrictii , inclusiv ziaristii si politicienii , mai ales acestia din urma.
    Ca atare ar trebui sa existe un sistem compensatoriu , legal , bazat pe principiul : te lipsesc de anumite drepturi si libertati in timpul activitatii , te compensez cu drepturi sau privilegii la iesirea din activitatea restrictiva.
    Dupa cate cunosc , in noua lege a sistemului de pensii , militarii au doua privilegii : stagiul complet de cotizare care creste de la 20 de ani la 30 de ani si sporul datorat detinerii Ordinului Meritul Militar ( daca nu va disparea in viitorul apropiat). Cred ca aceste doua asazise privilegii sunt mizilicuri in raport cu renuntarile pe care trebuie sa le ofere societatii militarii in intreaga lor activitate , sub juramant ( deci si la pensie !!).

  3. De ce toti frustratii respinsi de comisiile care-i evaluau inainte de incorporare isi dau acum cu PRESUPUSUL ?. Va cred! Multi dintre voi ati fi vrut sa ajungeti militari, numai ca trebuia sa ai un anume standard al inteligentei si o deosebita conditie fizica. E greu sa recunosti ca esti inferior, asa ca spui precum vulpea cand nu ajunge la struguri: “Sunt acri!” Daca in toata lumea militarii sunt incadrati intr-o categorie speciala, inseamna ca chiar sunt speciali, asta in ciuda tuturor frustratilor comentatori, care ar fi apelat la orice tertipuri numai sa se sustraga de la efectuarea stagiului militar obligatoriu. Sunt foarte multe motivele pentru care militarii sunt speciali, asa ca lasati comentariile , pentru ca habar n-aveti ce inseamna sa fii militar. Ati auzit cumva cam care sunt principiile si conditiile pentru a fi elev al liceului militar? Cat timp in liceele civile admiterea este stabilita de calculator, si atat, asta inseamna ca militarii chiar sunt speciali. INVIDIA SI STUPIDITATEA NE FAC VIATA AMARA…..AMARA….

  4. D-lor, eu la 14 ani bateam pas de defila re intr-un LICEU MILITAR,unde concurenta era 20/1,iar EMIL BOC la acea varsta facea Liceul AGRICOL la el in sat si pazea GASTELE.Apoi eu am devenit ofiter al ARMATEI ROMANE.BOC,socotitor la un amarat de CAP.Dar a venit marea invalmaseala din 1989,si iata-l pe…(afiseaza tot comentariul) acest BOK DE LA RACHITZELE CLUJ,MARE OM POLITIC,cu studii la apelul bocancilor,cu slana si coasa dupa el MARELE OM POLITIC AL ROMANIEI.Totul bun pana aici,dar un om cinic,fara prestanta,sters ,servil,milog…etc=NOUL DINU PATURICA AL ROMANIEI.Dar odata totul se va sfarsi.Si ce vor zice taranii din satul lui daca acesta va sfarsi tragic,dupa ce si pe ei i-a prejudiciat cu ceva????????? Cum poate fi nesimţit copilul care la 14 ani intra pe porţile liceului militar şi la vârsta când alţii erau alintaţi de părinţii grijulii, elevul de liceu militar învăţa sensul dur al cuvintelor „ORDONAŢI, AM ÎNŢELES”. Cum poate fi nesimţit adolescetul care strângând patul pist…(afiseaza tot comentariul)olului mitralieră în mână şi scuipându-şi plămânii în masca contra gazelor învăţa, pas cu pas, cum să-şi apere tara. Cum poate fi nesimţit bărbatul care toată viaţa a pus mai presus decât interesele personale interesele Armatei şi ale Ţării şi în momentele de cumpănă şi-a respectat jurământul depus. Cum poate fi nesimţit când după o viaţă închinată Armatei României SOLDATUL trece în rezervă aşteptând ca în orice moment să fie chemat pentru a-şi arăta ataşamentul faţă de Drapel. Ei bine, în opinia domnului prim ministru, acest OM care şi-a dedicat viaţa apărării ţării POATE FI NESIMŢIT! Şi asta deoarece lună de lună îşi primeşte smerit dreptul de pensie câştigat cu preţul întregii lui vieţi închinată în slujba apărării integrităţii teritoriului peste care, domnul Boc, a fost numit prim ministru. Cine i-a dat acest drept la pensie? Poporul român. Şi atunci de ce SOLDATUL ROMÂN trebuie să fie nesimţit?

LĂSAȚI UN MESAJ