1 COMENTARIU

  1. Doar pe o mica portiune din strada 1 Decembrie 1918 au fost asfaltate trotuarele ! Poate cineva din primarie isi va aduce aminte ca aceasta strada se intinde pana in zona caii ferate de langa stadion unde chiar trotuarele sunt praf.

  2. Este,intr-adevar,o explozie!Si nu poti sa nu te intrebi,de ce fosta administratie nu a luat in considerare toate aceste lucrari?ma gindesc,totusi si la aportul domnului vicepresedinte,cel care,de obicei,executa si pune in practica hotaririle primarului!Se vede o conlucrare a la cart!Sint uimit de rapiditatea executiei acestor lucrari!Am mai spus-o! o algere perfecta a constructorului cel mai bun!Ma simt flatat,pentru prima oara ca fac parte din comunitatea acestui oras!Curatenie,organizare,infrumusetare,totul la amanunt!Mai vreau sa spun un singur lucru!Au disparut fiarele vechi care erau la intersectii centrale,vestigii ale semaforizarii !De ce oare ele au fost ignorate atitia ani?Mai trebuie campanie electorala pentru domnul primar Manduc?

  3. Sa tot fie vreo 20 de ani de cand in Fagaras nu s-a mai investit in infrumusetarea orasului…Eram satui de replica „Nu sunt fonduri! „.Eu cred ca fonduri erau(maruntele probabil ) dar erau….din pacate fostii primari aveau buzunarele gaurite.Un om ca Sorin Manduc e o raza de speranta pentru orasul nostru!Multa bafta in proiectele pentru viitor! Asa poate cei plecati pe meleaguri straine vor lua in calcul si posibilitatea reintoarcerii in orasul natal,unde ar putea contribui si ei la reanimarea acestui mic orasel.

LĂSAȚI UN MESAJ