Patru medalii pentru karateka din Victoria

0
115
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


În week-end-ul trecut – 9-10 martie – a avut loc la Izvorani Campionatul Naţional de Karate Shotokan, pentru minicadeţi (12-13 ani), cadeţi (14-15 ani), juniori (16-17 ani) şi seniori (+18 ani), organizat de Federaţia Română de Karate.La competiţie au participat 27 de cluburi, cu peste 250 de sportivi.

Clubul Sportiv Karate Viromet Victoria a participat cu zece sportivi şi a reuşit să obţină 4 medalii de bronz. Sportivii medaliaţi, la proba de kumite individual, au fost Codreanu Roxana (13 ani), Vlad Laurenţiu Andrei (12 ani), Tocoaie Raluca Ştefana (14 ani) şi Pampu Daria Maria (16 ani).

„A fost cea mai mare competiţie pe stilul Shotokan din ţară, unde au participat cele mai titrate cluburi cu sportivi foarte valoroşi, care au trebuit să dea tot ce au mai bun, în cele două zile de concurs pentru a putea urca pe podium. Federaţia Română de Karate, cu o nouă formulă de conducere, în frunte cu preşedintele Băroiu Lucian, a reuşit să demonstreze că şi România poate să susţină competiţii la standarde internaţionale, cu o organizare de excepţie, cu invitaţi de onoare din rândul marilor maeştri ai artelor marţiale şi nume importante din conducerea ţării. Nivelul competiţiei ne obligă să muncim mai mult, să ne mobilizăm mai bine, să trecem peste emoţii, momente de oboseală şi stres, pentru că Victoria, un micuţ orăşel, a avut şi are sportivi talentaţi, care merită să urce pe podium la orice competiţie”, a declarat antrenorul Cristian Iosipescu de la Clubul Sportiv Karate Viromet Victoria.

LĂSAȚI UN MESAJ