Park Arena din Făgăraș va găzdui ALL STAR GAME-ul fotbalului făgărășean

4
63
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Stadionul Park Arena va îmbrăca haine de sărbătoare, duminică 22 iunie de la ora 11.00, pentru a găzdui prima ediție a All Star Game-ului fotbalului făgărășean. În fapt selecționatele celor două serii din liga a cincea a fotbalului din Țara Făgărașului vor susține un meci final care va încununa o nouă ediție de campionat în fotbalul de la baza performanței. Tot atunci Asociația Județeană de Fotbal, prin Comisia Municipală de Fotbal Făgăraș, organizatoarea competiției, va acorda cupe, diplome și medalii celor două echipe câștigătoare ale celor două serii, se vor acorda două premii fair-play pentru cele mai cuminți echipe ale celor două serii, vor fi acordate premii pentru alte merite deosebite în fotbal.
Din meciul vedetă, All Star Game, va fi ales MVP- Most Valuable Player- Cel mai valoros jucător al partidei, care va fi și el premiat.
_DSC0086

4 COMENTARII

  1. Bai,fratilor,ce ne mai americanizam! All star games,Most Valuable Player,Park Arena (culmea ridicolului! De ce nu „NationalFagarashParkArena-Peste drum de Calea ferata”?) Aici,dupa cite am inteles vor avea loc un greit maci de soccer,intre verii iang bois,unul mai tifras va primi titlul de al mai gud pleier si va lua si ceva sam moni ca arvuna pentru his briliant viitor fiutur(sau fiuciur…). Si nici cei mai ferplai nu vor fi uitati…

    Anunut important.
    Azi incepe bac-ul cu evaluarea competentelor de exprimare in limba romana.Deci nu se mai pot face inscrieri decit pentru sesiunea din toamna!

    P.s.Mai glumim si noi !

  2. ALBULE ai dreptate si in loc sa se ocupe de echipa fanion a orasului o dau pe altele!!!!!!!

  3. GLAVANE,iti multumesc pentru faptul ca,adresindu-mi-te colocvial.ca si cum as fi unul dintre pretinii (sic!)cu care minci seminte pe marginea santului,”imi dai dreptate”Chiar aveam nevoie de o astfel de judecata de valoare, terorizat de niste indoieli cumplite, dar …n-ai preceput nimic(nici macar esentialul, cum ar zice o prietena de la bzf cu care corespondez sporadic) din ceea ce am spus in comentariul meu. Gramatica ta,la fel ca si gindirea( pe) care o exprima, ta e penibila,nu ti-ar strica un curs de re-alfabetizare.Cit despre (stereotip super-caraghios!) „echipa fanion”…ce sa mai vorbim? Oricum subiectul, mai ales in abordarea axiologic-ezoterica te depaseste total.asa ca… salutari of za muun si numai oldabest !

LĂSAȚI UN MESAJ