Orientare turistică la Victoria

0
73
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Peste 250 de persoane, elevi şi adulți, au participat la sfârșitul săptămânii trecute, la Concursul de Orientare Sportivă şi Turistică Cupa Munţilor Făgăraş editia a VI-a, desfăşurat în oraşul Victoria, zona Sumernă.

index

     La competiţie au patricipat reprezentanții mai multor unități de învățământ: Clubul Elevilor din Sighetul Marmaţie, Clubul Atletic din Roman, Palatul Copiilor din Iaşi, Clubul Elevilor din Agnita, Liceul „Ioan Petruş” Otopeni, Clubul „Dacia Textila” din Bucureşti, Clubul „Babarunca” din Săcele, Liceul „Ovid Densuşeanu” Călan, Palatul Copiilor din Târgu Jiu, Palatul Copiilor din Craiova, Palatul Copiilor din Râmnicu Vâlcea şi Clubul Elevilor din Victoria.

    În cele trei zile de concurs, participanţii au avut de parcurs mai multe etape specifice acestui sport: orientare sprint, orientare parc, sport inedit, traseu sportiv şi turistic în zona subcarpatică Sumernă, alergabilitate şi vizibilitate ptr. hartă în pădure, caracteristicile parcurilor ptr hărţile din oraş. La sfârșitul competiției cei mai merituoși au fost premiați. Un lucru indet l-a constituit faptuc că au fost premiați și cel mai tânăr concurent ( 4 ani) și cel mai vârsnic ( 80 de ani!).

LĂSAȚI UN MESAJ