Ordin de restricţie pentru un bărbat din Sâmbăta

0
141
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Un bărbat din Sâmbăta de Sus nu mai are voie să se apropie de concubine sa. Ieri, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat în vârstă de 44 ani din localitatea Sâmbăta de Sus, jud. Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul în cauză ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o pe concubina sa în vârstă de 38 ani, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun din localitatea Sâmbăta de Sus, jud. Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

De asemenea, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și ”amenințarea”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ