Oferte tentante pentru noaptea dintre ani

0
45
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Cum nu mai este mult timp până la Crăciun şi revelion agenţiile de turism s-au pregătit cu fel şi fel de oferte care mai de care mai atractive atât în ţară cât şi în străinătate. Mai puţin de o săptămână ne desparte de Crăciun. Până acum cererile au curs din plin.
Ofertele pentru Revelion sunt dintre cele mai alese şi tentante. Atât în ţară cât şi în străinătate ofertele nu sunt numai pentru noaptea dintre ani ci şi pentru vizitarea mai multor locuri.
Dacă doriţi să vă petreceţi noaptea dintre ani departe de casă o puteţi face la Veneţia unde un sejur de 6 zile costă 235 euro şi care include micul dejun şi excursii cu autocarul prin împrejurimi şi pentru încă 75 de euro şi masa de revelion în restaurantul hotelului. Un sejur de 4 zile la Viena este la preţul de 185 de euro. Cu încă 95 de euro aveţi asigurată şi masa de revelion cu mâncare, băutură şi muzică. Un sejur de 7 zile la Roma costă 325 de euro iar cu revelionul inclus nu trebuie să mai scoateţi din buzunar decât 55 de euro. Şi în ţară, la Predeal pachetul include 4 nopţi cazare, cină, mic dejun, şi cina festivă de Revelion la un preţ puţin peste 2500 de lei. Oferte sunt şi în staţiunile balneo-climaterice, la Băile Tuşnad, Băile Felix preţurile fiind accesibile. Chiar dacă ofertele sunt multe şi tentante nu toţi făgărăşenii îşi lasă familia şi casa pentru a pleca departe cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Aşadar, cine nu şi-a făcut până acum planurile pentru revelion poate apela la agenţii de turism.
(L.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ