HC Buzău- CSM Făgăraș 24-25 (9-12). Interviu cu Adrian Petrea!

0
466
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Handbaliștii făgărășeni eu reușit la Buzău o victorie cât un campionat! Au reușit să învingă la o principală contracandidată la meciurile din play- out. Astfel handbaliștii antrenați de Adrian și-au consolidat poziția a zecea în clasament și s-au distantanțat la cinci puncte de HC Buzău. A fost o victorie a echipei obținută cu mult sacrificiu.

Din păcate acest meci nu a putut fi urmărit pe micile ecrane, iar iubitorii handbalului din Făgăraș au trebuit să stea cu sufletul la gură până la sfârșitul meciului pentru a afla rezultatul final de la Buzău. Federația Română de Handbal și televiziunea care are drepturile de difuzare a meciurilor din Liga Zimbrilor nu au ales să transmită această partidă.

Dacă pâna la acestă partidă antrenorul Adrian Petrea a pus accent pe jocul cu pivoții, tactică ce a dat roade la meciul cu CSM București, de data aceasta extremele au fost cele care au creat panică în apărarea adversă, dar și linia de nouă metri. Apărarea a jucat la fel ca în celelalte partide, adică bine!

Cu toate că au câștigat puncte foarte importante în economia clasamentului, handbaliștii făgărășeni rămân cu picioarele pe pământ și încearcă să mențină forma bună arătată până acum

După aceste rezultate bune sala de sport de la Colegiul Național Radu Negru va deveni din nou neîncăpătoare, iar sute de iubitori ai handbalului vor fi nevoiți să rămână în afara sălii sau să se urce pe la geamuri, așa cum s-a întâmplat la precedentele meciuri cu CSM București și Dinamo, pentru a putea urmări echipa favorită. Credem că este momentul ca municipalitatea să ia în serios acest aspect și să pună în aplicare proiectul de mărire a capacității sălii de sport.

LĂSAȚI UN MESAJ