O trupă din Făgăraş, invitată la un festival naţional de teatru în Focşani

0
383
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Trupa EvadART va juca mâine pe scena făgărăşeană. Cu banii obţinuţi din vânzarea biletelor actorii vor participa la un festival de teatru în Focşani, care va avea loc în acest weekend. Scenariul piesei „Locuiesc în sensul giratoriu“ pleacă de la un fapt tragic, şi anume, de la prima cauza a morţii tinerilor până la 24 de ani reprezentată de accidetele de maşină.

Spectacolul se dorește a fi un semnal de alarmă care provoacă la reflecție. În plus, la nivel simbolic  se vorbește despre destin, călătoria prin viață și situațiile fără ieșire în care suntem prinși adesea.

Publicul făgărăşean poate urmări această piesă, mâine, pe scena  Casei de Cultură din Făgăraş începând cu ora 18.00. Din distribuție fac parte : Roxana Banu, Christa Anghel, Gabriel Borțan, Samira Grădinaru, Ana Munteanu, Oana Stroie, Alexandru Cândea, Sebastian Stan, Alexandru Todea, Alexandru Aldea, Răzvan Căldăraru şi Andrei Florea. Prețul unui bilet este 10 lei. Foarte important e că prin cumpărarea fiecărui bilet, spectatorii îi vor sprijini pe tinerii actori să îşi acopere o parte din cheltuielile privind deplasarea la Focşani .

LĂSAȚI UN MESAJ