Accident în Parlament-o persoană s-a aruncat de la balconul sălii !

1
24
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Un accident a avut loc, joi 23 decembrie 2010,  în plenul Parlamentului, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, o persoană aruncându-se de la unul din balcoanele sălii, strigând „Boc, aţi luat drepturile copiilor”. În acel moment Emil Boc se afla la pupitrul Parlamentului şi începuse un discurs.

11:30 – Şedinţa plenului reunit pentru dezbaterea moţiunii de cenzură a fost reluată.

11:20Parlamentarii au comentat incidentul întâmplat la şedinţa consacrată dezbaterii moţiunii de cenzură, mulţi dintre ei văzând momentul în care un tânăr s-a aruncat de la balcon. Au fost şi parlamentari care au izbucnit în plâns imediat după incidentul din Parlament, printre aceştia aflându-se Teo Trandafir şi Ecaterina Andronescu.

11:00 – Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a suspendat şedinţa Parlamentului şi a convocat Birourile Permanente, pentru a decide continuarea sau suspendarea definitivă a dezbaterii moţiunii de cenzură.

Premierul Emil Boc a afirmat, după accidentul înregistrat în Parlament, că cel mai important lucru în acest moment este să fie salvată viaţa persoanei care a căzut de la unul din balcoanele sălii.

Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat că bărbatul este conştient.

10:50 – Bărbatul căzut de la balconul plenului Parlamentului a fost preluat de echipajul SMURD şi va fi transportat la spital.

10:40la faţa locului au venit un echipaj medical de la SMURD, care i-a acordat bărbatului primul ajutor.

Potrivit unor surse, bărbatul căzut de la balcon este angajat ca electrician la TVR. Această informaţie nu a fost confirmată deocamdată oficial.

sursa : Mediafax.ro

1 COMENTARIU

  1. Moguloteveurile ,dupa cum se vede, au inceput sa produca victime.Atat de persuasive sunt, incat, l-au lamurit pe gagauta asta, ca viata nu mai are nici-un rost pentru el.La familie s-o fi gandit? E un las.De fapt e si asta o modalitate de a dovedi ca esti liber; libertatea de fi „plecat cu sorcova” ca doar suntem in perioada sarbatorilor,nu?

LĂSAȚI UN MESAJ