O nouă rundă de înscrieri la Bikeathon Țara Făgărașului, ediția 2021

0
128
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Deoarece au fost solicitări peste perioada de înscrieri, organizatorii Bikeathon Țara Făgărașului, ediția 2021, au fost nevoiți să redeschidă înscrierile la cursa faptelor bune. Doritorii se pot înscrie până pe data de 16 septembrie 2021, la ora 15:00.
Pentru înscrieri vizitați https://bikeathon.fundatiactf.ro/inscriere-biciclisti-2/.
Bikeathon este un eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului, care combină bucuria de a pedala și de a fi în natură cu cea de a dărui și a susține inițiative comunitare.
Bikeathon Ţara Făgăraşului este un mecanism-platformă de strângere de fonduri implementat de Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului, dezvoltat în jurul unui eveniment de strângere de fonduri printr-un concurs de biciclete, deschis pentru companii, persoane fizice, organizaţii şi autorități publice.
Prin intermediul Bikeathon organizatorii susțin spiritul de inițiativă al făgărășenilor – idei bune care pot rezolva probleme ale comunității și care vor crește calitatea vieții în Țara Făgărașului.
De-a lungul celor șapte ediții, prin Bikeathon au prins viață 81 de proiecte.
Ediția a VIII-a a Bikeathon Ţara Făgăraşului va avea loc în zilele de 18 și 19 septembrie 2021 după următorul program:
– cursele lungi au loc sâmbătă, pe 18 septembrie 2021 (cele de 4 km – în scaun rulant sau handbike, 71 km, 40 km și 22 km)
– cursele copiilor și cea de familie vor avea loc duminică, 19 septembrie 2021 (cursa de 10 km și cursele de 1 tur, 2 ture și 3 ture de Cetate).

LĂSAȚI UN MESAJ