O nouă piesă de teatru pe scena Casei de Cultură

0
193
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Cu ce vă servesc? Este prima piesă de teatru scrisă de celebrul eseist și romancier francez Pascal Bruckner pentru Grivita 53 – Primul teatru construit împreună. Aveți ocazia să o vedeți la Făgăraș, vineri, 26 februarie 2021, ora 19.00, în Sala Mare a Casei de Cultură. Spectacolul are o distribuție de excepție: Maia Morgenstern (clientul), Rodica Mandache (chelnerul) si Chris Simion – Mercurian ( în rolul lui Dumnezeu).
Avându-l ca sursă de inspirație pe dramaturgul Eugene Ionesco, Pascal Bruckner a creat o spumoasă comedie de situație – în cheie absurdă – o experiență prin care, la un moment dat, vom trece fiecare dintre noi.
O clientă intră într-o cafenea, nu știe ce să comande și speră ca rezolvarea acestei dileme să vină din partea chelneriței. Chelnerița, o foarte bună vânzătoare, reusește să-și bage clienta în pragul depresiei. Dumnezeu se întâlnește cu amândouă, le servește cea mai simplă lecție de viață și le face nota de plată.
Prețul unui bilet este de 40 lei. Pentru pensionari, elevi și studenți prețul biletului este de 20 lei. Informații și rezervări puteți obține la numărul de telefon 0268 211 929 de luni – vineri între orele 10.00 – 17.00.
Biletele se vor achiziționa înainte cu o oră de începerea evenimentului de la casieria Casei de Cultură Făgăraș.

LĂSAȚI UN MESAJ