O geantă plină cu muniţie a explodat pe aeroportul din Miami.

0
31
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Un bărbat care călătorea între Boston şi Jamaica a fost arestat marţi după ce bagajele lui, care conţineau piese componente ale unor arme de foc, au explodat pe aeroportul din Miami, fără a provoca victime, au anunţat surse concordante.

Geanta conţinând muniţie, a explodat în jurul prânzului, în timp ce un hamal tocmai o descărcase de la bordul zborului American Airlines 2585 care venea de la Boston.

Poliţia federală (FBI) a anunţat că proprietarul genţii, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost arestat şi inculpat pentru transport de muniţie fără permis.

Geanta a explodat când hamalul a pus-o jos, provocând declanşarea uneia dintre muniţii, ceea ce a generat o reacţie în lanţ.

„Reprezentanţii forţelor de ordine au deschis geanta şi au stabilit că aceasta conţinea piese componente de arme. Nu au fost răniţi”, a declarat administraţia americană pentru siguranţa transporturilor (TSA) într-un comunicat. „Pasagerul este în prezent interogat de forţele de ordine”, a adăugat aceasta.

Pasagerul a călătorit de la Boston la Miami cu bagajul său şi urma să meargă în Jamaica, atunci când autorităţile şi-au dat seama de problemă, potrivit presei locale.

LĂSAȚI UN MESAJ