O elevă din Lisa, între primele patru alergătoare din judeţ!

0
67
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Sâmbătă, 3 noiembrie, a avut loc în parcul sportiv „Tractorul” din Braşov, faza judeţeană la cros („Crosul elevilor) din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, la care au participat peste 230 de elevi de la şcolile gimnaziale şi liceele din judeţul Braşov. Ei s-au întrecut în probele de alergare de rezistenţă pe diastanţa de 1200 metri-fetele şi 1500 metri-băieţii. Din păcate, Făgăraşul a fost reprezentat la concurs de doar două şcoli din mediul rural, Lisa şi Şercaia.
La categoria fete gimnaziu, eleva Alexandra Florea, din clasa a VII-a de la Şcoala Gimnazială Lisa, a reuşit o frumoasă performanţă, ocupând locul al patrulea, după o cursă entuziasmantă, doar lipsa de experienţă privând-o de ocuparea unui loc pe podium (doar două sutimi de locul III!). Eleva din satul Pojorta provine dintr-o familie modestă, ceea ce nu a reprezentat un handicap foarte mare în competiţie, având în vedere calităţile fizice deosebite, cît şi o dârzenie şi voinţă ieşite din comun. Clasarea pe locul al patrulea la crosul judeţean din acest an îi dă dreptul elevei pregătite de profesorul Ioan Crâznic să participe la faza naţională a Olimpiadei Sportului Şcolar la cros, care va avea loc la Constanţa, în luna aprilie 2013.
La băieţi, elevul David Gheorghe, elev în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială Lisa, a avut de asemenea o clasare foarte bună, ocupând locul 14, iar Călugăru Bogdan, elev în clasa a VI-a, locul 36 din 130 de elevi prezenţi la start.

LĂSAȚI UN MESAJ