Nu ratați Festivalul de Film Făgăraș 2018! „Acțiunea“ se desfășoară în Casa de Cultură și la Cetatea Făgăraș

1
275
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Festivalul de Film Internațional Art Festin și-a deschis porțile ieri la Făgăraș. „Artileria“ grea a cinematografiei americane și a teatrului românesc se află pentru câteva zile la noi în municipiu. Oameni de valoare ai României, cunoscuți în toată lumea au venit la Făgăraș în cadrul festivalului, pentru a juca în piese de teatru, pentru această comunitate noastră. Timp de 4 zile făgărășenii vor avea parte de filme americane celebre, piese de teatru pentru care în orice colț al țării se plătesc bani grei pentru a le vedea dar și de muzică de calitate. Un regal cultural, de care Făgărașul nu a beneficiat în ultimii 15 ani. Irina Margareta Nistor, Marcel Iureș, și Ivan Patzaichin sunt doar câțiva dintre oamenii celebri care s-au aflat la deschiderea primei ediții a Festivalului de Film din Făgăraș organizată în Turnul Thomory din Cetatea Făgăraș, ieri începând cu ora 16.00.

Joi, vineri, sâmbătă și duminică, Făgărașul va avea cinematograf. Sala mare a Casei de Cultură găzduiește filme americane celebre alb-negru și nu numai.

Celebrul actor Marcel Iureș a descris Festivalul de Film de la Făgăraș ca o „masă bogată“ iar el susține că este „unul dintre felurile de mâncare“. Marcel Iureș va juca în seara asta, alături de George Mihăiță de la ora 19.30 la Casa de Cultură în piesa de teatru „Păi despre ce vorbim noi aici, domnule!“ și mâine, de la aceiași oră în piesa de teatru „Absolut“.

Ivan Patzaichin îi invită pe toți făgărășenii să se distreze împreună, mâine la primul concurs de canotci organizat pe Lacul Cetății de la ora 11.00.

Sâmbătă făgărășenii sunt așteptați să urce pe una dintre cele 6 ambarcațiuni, fiecare ambarcațiune va reprezenta o regiune a țării. Filmele vor rula pe parcursul celor 4 zile dar și muzica de calitate va răsuna în interiorul Cetății Făgăraș, în fiecare seară. Vezi aici programul pe toate cele patru zile.

1 COMENTARIU

  1. „Umiliți pe scările Casei de Cultură”. De asta au avut parte zeci de oameni care au vrut sa vada in aceasta seara piesa de teatru şi au constatat ca intrarea este pe baza de invitatie, deşi nu era menționat nicăieri acest lucru. Va multumim !

LĂSAȚI UN MESAJ