Noul comandant de la Cincu a primit comanda și drapelul de luptă

0
438
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Marți 19 ianuarie, pe platoul Centrului Național de Instruire Întrunită „Getica”, de la Cincu, a avut loc ceremonialul de luare în primire a comenzii și a Drapelului de luptă, de către Col.dr. Ioan-Marian Cristurean, cu ocazia numirii în funcție de comandant al acestei structuri.
Activitatea s-a desfășurat în prezența Comandantului Componentei Operaționale Terestre și locțiitor al șefului Statului Major al Forțelor Terestre General de brigadă Dorin Toma.
În discursul său colonelul Ioan-Marian Cristurean  a prezentat principalele obiective și direcțiile de acțiune pentru anul de instrucție 2021.
Col. dr. Ioan Marian Cristurean  este născut la 5 iulie 1965 și este originar din Cluj-Napoca, a absolvit Şcoala Militară de Ofiţeri Activi din Sibiu şi Academia de Înalte Studii Militare. Este licenţiat în drept, cu masterat în management în administraţie şi este doctor în domeniul „Ştiinţe Militare şi Informaţii” din 2014. A îndeplinit funcţii de conducere şi stat major la diferite eşaloane. Din 6 mai 2020  a fost împuternicit cu drepturi depline comandant al Centrului Național de Instruire Întrunită „Getica”.

Foto: Plt. Isachi-Apopei Andra / CNIÎ „Getica”

LĂSAȚI UN MESAJ