Nou succes pentru judoka făgărăşeni

2
69
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

În perioada 18-20 mai, a avut loc la Baia Mare un turneu internaţional de judo denumit “Cupa Nordului”. La competiţie au participat 652 sportivi din 52 cluburi din ţară şi din străinătate, respectiv din Ungaria, Austria, Ucraina şi Republica Moldova.
La acest turneu Clubul Sportiv Cetatea Făgăraş a participat cu 4 sportivi, care au obţinut 3 medalii, una din aur prin sportivul Socol Paul cat. +90 kg, cadeţi U17 şi două de argint cu sportivii Vîja Valentin cat 50 kg şi Stoian Andrei cat 60 kg, care au pierdut la puncte în finală cu sportivi din Republica Moldova, componenţi ai lotului naţional moldovean. Sportivul Forea Liviu, cat +66 kg, a câştigat un singur meci, apoi a pierdut următoarele două, nereuşind să urce pe podium. Acest turneu a fost foarte puternic şi a fost un bun prilej de verificare înaintea finalei Campionatului Naţional de Copii U15, care se va desfăşura în perioada 25-27 mai 2012 la Bucureşti, unde vor participa 4 judoka făgărăşeni şi unde se speră câştigarea a două medalii.

2 COMENTARII

  1. Hello everyone,I am Dilip Sharma from Nepal and i am currently working at Mc2&Daldo#8n17;s Company in Saudi Arabia as store manager.I am looking for a vacancy in any McDonald’s Company In Canada.Please let me know if there in any vacancy open there.

LĂSAȚI UN MESAJ