Noi emoţii la BAC

0
38
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


O nouă probă de bacalaureat i-a pus pe jar pe absolvenţii claselor a XII-a. Ei au avut joi, 26 august, ultima probă de competenţe, cea la informatică. De săptămâna viitoare, elevii vor începe probele scrise la examenul maturităţii.

Joi, 26 august, elevii claselor a XII-a au susţinut ultima probă din această săptămână, cea de competenţe digitale. Astfel, la centrul de examinare de la Colegiul Naţional „Radu Negru“ s-au înscris 31 de absolvenţi. Înainte cu o oră de începerea examenului, elevii restanţieri s-au aflat în sala unde au susţinut proba, majoritatea cu emoţii. „Am emoţii, dar sunt sigur că mă voi descurca. Calculatorul este simplu pentru mine, sper să nu am niciun fel de probleme“, „Nu ai ce copia la competenţed igitale, ori ştii ori nu ştii. Din spusele colegilor care au dat bacalaureatul în vară, această probă este uşoară. Deci cu siguranţă am încredere că voi lua această probă“, au spus elevii.

În această săptămână, au avut loc probele de competenţe ale examenului de bacalaureat. De luni, 30 august, vor începe probele scrise la limba şi literatura română, limba şi literatura maternă, proba obligatorie a profilului şi proba la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele finale vor fi afişate joi, 9 septembrie, după rezolvarea contestaţiilor.

(Alina ROMAN)

LĂSAȚI UN MESAJ