6 COMENTARII

  1. 1.Securisto-comunistii au fost prevazatori si au facut banerul din material ignifug(sau aproape).Imi pare rau ca nu a ars de tot.Si eu am vrut sa-i dau foc dar m-am razgandit.
    2.Politia ar trebui sa faca „cercetari” pentru ai depista pe cei care au montat banerul si nu pe cei care i-au dat foc.Ce pacat ca vulgul pune botul la campania asta idioata de imbecilizare promovata de cei care au adus Romania in aceasta stare.

  2. Un comportament ce nu face onoare nimanui,nici chiar autoritatilor(,primarie,politie,partide)Ma refeream,desigur la ura care respira prin fiecare litera a acelui banner!Daca nu cumva Fagarasul a devenit autonom si noi nu stim!

  3. corect. politia ar trebui sa ii caute pe cei care le-au pus (dar cred ca ei stiu deja despre cine este vb…altfel le dadeau jos pana acum) . bannerele astea lunt legale? mie mi se par patetice… nu cred ca ajuta la ceva. chiar ar trebui date jos!

  4. Nu vedeti ca cei din Consiliul local sunt mana in mana?Ati vazut vreo reactie din partea reprezentantilor P.D.L.?
    Ce naivi suntem! Astia ne violeaza cu stremeleagul invartosat in agora,in fata autoritatilor statului-politie,justitie-(saracele de ele).Vai de capul nostru!La noi prin libertate se intelege dreptul de a uri,dreptul de a scuipa si injura,dreptul de a fura si minti….N-avem ce face! Astia suntem!

  5. „Gore”.Nici macar nu se poate vorbi de libertate!Incalcarea principiilor democratiei duce la anarhie!Ceeace se si intimpla!Din Parlament si pina la cea mai neinsemnata celula de partid!

  6. Dupa cum se vede, parcarile cu plata sunt cam ocolite de fagaraseni. V-as propune ca macar sa scadeti taxa la 50 de bani si cred ca ati avea mai multi clienti. Un leu e mult prea mult si nici nu stim ce faceti cu banii aceia. Cred ca traiti bine unii cu acei bani.

LĂSAȚI UN MESAJ