1 COMENTARIU

  1. Cred ca dl Ing Suteu o legenda vie a combinatului sa reia productia. Sa speram ca va supravietui acest combinat.

  2. cunosc f. bine tehnica cupului, este doritor de glorie-de aceasta data este invins, dat fiind faptul ca este inconjurat de oameni care mai vor sa le treaca timpul….

  3. e si asta o vrajeala de-a sindicalistului cupu???sau chiar rasare soarele pe strada combinatului??

  4. E bine ca un oraş ca al nostru să aibă fabrici şi uzine care dau de lucru oamenilor. Dar nu cu orice preţ ! Părerea mea (de om care stă pe margine şi comentează suficient şi doct – vorba editorialistului de faţă prin alte pagini ale gazetei) este că siguranţa instalaţiilor nu mai poate fi asigurată, oricât de mari ar fi sumele declarate ca investiţii. Iar prejudiciile aduse de poluare, nu pot fi evaluate in bani. Până la urmă, sper ca această nouă incercare de pornire să fie doar un exerciţiu de imagine al celor care fac jocurile: proprietarul trebuie să arate că se străduieste din răsputeri să reactiveze şandramaua, probabil aşa scrie la contract, liderul sindical fără turmă nu e lider, etc. etc. Nu cred că vreau să mai aud vreodată suieratul şirenei la orele 7, 15 si 23.
    Parerea mea pe larg despre subiect la http://taikameo.wordpress.com/2009/05/28/lasati-balaurul-sa-doarma/

  5. Care combinat sa reporneasca si cand? de ce nu l-ai pornit in 2005 cand totul functiona la capacitate?Cat despre investitiile lui Cupu,care investitii si la ce anume? un gard pe linga strada ,in rest numai fier vechi. Apropo ia spuneti unde sint sitele de platina cu cat s-au vandut D-le ing.Suteu? Circ tip PSD in frunte cu generalul Niculaie,

  6. Asa este ,Horia.Si eu sint curios unde sint sitele de platina!Pe vremuri cind se schimbau la acidul azotic,era mereu prezent un militian de paza.Si acum il lauda pe Suteu,unii,dar uita cind facea sedinte si ii numea pe oameni „labari mintali”.De,avea conducerea PCR in spate.Oare de unde ar D-l Suteu atita avere?Nu prea cred ca din salariul de director.

  7. sa pornit si produce fabrica dar DEGEABA MAGAZIILE SUNT PLINE DE AZOTAT la oameni nu s-au dat bani de o luna si sa spus ca nu se stie cand se dau bani deoarece nu au comenzi pentru a vinde ,dar cum produci si nu ai cui sa il vinzi ,sau se face din nou vreo manevra cu azotatul ,slaba conducere si fara raspundere dati bani la oameni ca au muncit ,daca nu erau ei oameni muncitori nu aveati salari de zeci de milioane voi ;conducerea;

LĂSAȚI UN MESAJ