5 COMENTARII

  1. Usl-inosii cei mari au uitat de voturile primite de la usl-inosii cei mici!Cind te vezi cu carul incarcat uiti de munca slugilor!Tipic romanesc!

  2. Este logic : acum Guvernul investeste intern , in salariile noilor parlamentari ( doar s-au inmultit parlamentarii Ro. ) ! Putem spune cà Parlamentarii ( mioritici ) sànt deosebit de prolifici ! Tara se ingrijeste acum de ” fiii ” ei , si economiseste din greu , ca sà creascà acum si ” averurile ” Noilor promovati in Guvern ,… doar nu vreti ca ei sà fie mai prejos decàt ceilalti !

  3. Ha ha ha. Nu mai au Socotel si Sebanel ce sa fure? Am vazut ca si „Brasovul tau” i-a sarit la gat lui Mihai Dontu ca nu a pus umarul sa aduca bani mai multi la pusculita comuna a lui „Socotel” & „Sebanel”. Ce sa-i faci? Asa cum au luat PNListii toate mandatele din judet in BV, asa au luat si altii in tara. Exact la fel! Pe de alta parte, nu  e un secret ca nimeni la Bucuresti nu-l mai are la inima pe intaiul cardiac al Brasovului.

  4. cu alte cuvinte Boc si pdl-ul,in conditii financiare mai grele a dat mai multi bani unui judet  dominat de bolsevicii usl,dacat uslinosii insasi…asta-i de cascadorii rasului:)))))))))))))Va meritati soarta,bolsevicilor!!!

  5. D-nule Florea Tripa, ca un cetatean curios v-as ruga sa va sustineti afirmatiile vis-a-vis de d-nul Grapa, „Sebanel” cum il numiti dvs in visele dvs cand va trageti de sosete. Dar sa nu fie copy si paste din MF ca de balivernele alea ne-am saturat. Sau poate imi enumerati cateva persoane pe care le-ati ajutat din propriul buzunar cum a facut „Sebanel” cu sute de persoane si familii. Sau poate e mai usor sa acuzati de dupa un pseudonim cand de fapt cu numele dvs real, NICIODATA, nu veti avea bunul-simt si mandria sava expuneti punctul de vedere! 

LĂSAȚI UN MESAJ