3 COMENTARII

  1. Felicitari copiilor si celor care au initiat actiunea si DOAR rusine mizerabililor care fara pic de jena si buna crestere arunca mizerii in natura. Culmea e ca cei care procedeaza asa acasa nu facla fel. ca deh..acolo e acasa..si nu se face asa ceva..Eu daca as putea le-as duce toata mizeria colectata (inclusiv pampersi uzati si alte scarbe lasate dupa ei la micile si penibilele lor iesiri in natura din care oricum nu inteleg nimic) si le-as arunca-o in cap cand se pun in pat…Niste lepre umane..

  2. Sa vina si la comuna Sercaia sa stranga mormanele de mizerii de peste tot mai ales de pe marginea raului Sinca..de mai sus de Sinca Veche si mai ales intre Sinca Veche si Sercaia..dar am inteles ca si dupa Sercaia e asa..pana la varsarea in Olt. In Vad i s-au cerut public primarului (in cadrul unei convocari satesti) montarea de pubele stradale iar „edilul”.., cum ii spuneti in media, a precizat ca are pubele stradale dar nu le monteaza pe motiv ca nu au o culoare pe care sa o agreeze. Adica probabil nu sunt galbene ci portocalii..Dar asta a fost mostra de gandire exprimata razand penibil in fata vadenilor dintre care unii au inteles ca pot arunca oriunde orice (inclusiv prin sat) pentru ca chestiunea cu igiena publica nu este o prioritate la comuna Sercaia. Haideti voi cei din media si preumblati-va pe malul raului (chiar si numai intre Vad si Sercaia) sa vedeti ce gasiti de-a lungul malurilor. Evident ca nu primarul le arunca..insa el e cel care da tonul la delasare si toleranta fata de cei care arunca in natura toata rahaturile ce le prisosesc prin curti (de la moloz si resturi de materiale de constructii pala la tot soiul de plastice ce atarna de crengile salciilor de pe malul apei). Vorba ceea „cum e turcu..asa e si pistolul” sau „pestele de la cap se impute”.. Insa astea nu reprezinta chestiuni arzatoare ci altele cum ar fi laudarea maretelor realizari discutabile ca si logica..nu?

  3. Interesant ca,copii sa adune gunoaiele iar asistatii sociali sa i-a bani nemunciti.Concluzia:Avem o tara de asistati sociali si de parlamentari.

LĂSAȚI UN MESAJ