Moșul vine și în acest an la ”Căsuța Moșului” din centrul Făgărașului

0
140
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, Primăria Făgăraş îl invită pe Moş Crăciun la Căsuţa din centrul Făgăraşului pentru a asculta dorinţele copiilor. Micuţii făgărăşeni sunt aşteptaţi cu mic cu mare, la Căsuţă pentru a-l întâlni pe cel mai îndrăgit bătrânel din toate timpurile, cel care reuşeşte mereu să îndeplinească vise în seara de Ajun, prin cadourile puse sub brad.
În perioada 17- 23 decembrie 2022, în intervalul orar 18.00 – 20.00, Moș Crăciun va primi scrisorile copiilor iar cei care își doresc vor fi pictați pe față de Crăciuniță în personajele lor preferate.
Vestea bună este că se va deschide și Atelierul Moșului. Copiii de la grădințe și din clasele primare sunt așteptați la Căsuța Moșului, din centrul Făgărașului, în aceeași perioadă, 17-23 decembrie 2022, în intervalul 15.00 – 18.00. Ei se vor transforma în spiridușii Moșului iar din mânuțele lor vor ieși cele mai creative și originale ”opere de artă”.
Participarea la ateliere este GRATUITĂ și se face pe bază de înscriere.
Doritorii se pot înscrie o singură data în cadrul celor 6 ateliere, la numărul de telefon- 0763/335.200, sau printr-un mesaj pe whatsapp, în care se va preciza numele, prenumele și vârsta copilului participant. Înscrierea se va face pe principiul ”primul venit – primul servit”.
De asemenea, în cadrul campaniei ”Fii și tu Moș Crăciun!” se vor primi daruri pentru cei mai puțini norocoși. Ele vor fi primite la Căsuța Moșului, iar prin Crucea Roșie, filiala Făgăraș, vor ajunge la copiii mai puțini norocoși din Țara Făgărașului.

LĂSAȚI UN MESAJ