Mihai Tânjală, condamnat la 5 ani de închisoare pentru corupţie

10
55
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Fostul acţionar al S.C. Nitramonia a fost condamnat de către magistraţii Bucureşti la 5 ani de închisoare. Asta după ce el fusese trimis în judecată de către procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de stabilire, cu intenţie, a unei valori diminuate a unor active. Conform www. giurgiuveanul.ro, în calitate de administrator al S.C. ICMUG S.A. Giurgiu (fosta Întreprindere de Construcţii şi Utilaje Grele Giurgiu), acesta a vândut două active ale societăţii la valori mult mai mici faţă de preţul real al pieţei. În acest fel, activele au fost dobândite la preţuri modice de către firmele controlate de Mihai Tânjală şi membrii familiei sale, pentru ca ulterior să fie revândute la preţurile de piaţă. În urma acestei tranzacţii, Tânjală ar fi obţinut mai bine de 500.000 de euro, bani necuveniţi.
În vederea recuperării acestui prejudiciu, procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurator asupra unor imobile aparţinând fostului acţionar al S.C. Nitramonia S.A. În urma procesului, urmat de recurs, magistraţii bucureşteni au decis condamnarea lui Tânjală la o pedeapsă de 5 ani închisoare.
Menţionăm că Mihai Tânjală a fost acţionar al societăţii Nitramonia în perioada 2004 – 2006, moment în care societatea a intrat în lichidare.

10 COMENTARII

 1. Saracul milionar .!!!! Iar dupa un an de vacanta este liber si poate din plin sa se bucure de milioanele lui. Traiasca democratia in Romania. 

 2. Hotul de Tânjala are in proprietate si Cabana Sâmbăta care este într-o stare de ruina.Ce face Primăria Drăguș care este proprietara terenului unde este construita cabana.Ar trebui recuperata aceasta cabana, reparata si data in circuitul turistic.Ar fi o realizare aducătoare de profit.

 3. Asta pare baiat inteligent,frunte inalta,privire patrunzatoare,smecherie cat cuprinde ,nesimtire asisderea,exact ce-i trebuie unui escroc sa parvina.Despre furtisagurile de la CC fgs nimic,nimic? – pastravarie,chestii,socoteli… Aaa! Era sa uit; urmeaza sa intre in scena actualul patron (sau ce naiba o fi).Pe cand o manifestatie de amploare pentru sustinerea dezvoltatorului? Astia zic ca pentru delicte economice nu se face puscarie – in Republica Romana,evident. Sincer vorbind, cui nu iar conveni sa stea cativa ani la mititica pentru un mizilic 10 – 20 de mil.de euro;stai acolo linistit,studiezi dreptul,iesi jurist si intri in zodia balantei ,impartind dreptatea care nu exista.

 4. Confiscarea „diskotecii ” ! ! Si muncà la bulàu , ca sà nu se plictiseascà ! Sà ia o sapà si sà sape pànà recuperàm cei 500.000 de euroi , …..sà transpire acest harnic om pentru bani ,……..
  cà dacà stà degeaba tànjeste ,… si este pàcat !

 5. Dosarele penale ale celor peste 100 de directori ce au condus CC Fagaras dupa” marea rivolutie in direct „si au facut aia mare,adica averea, au primit de la onor judecatoriia noastra rezolutia de NUP! -neurmarire penala si astia au fost in cirdasie cu Tinjala , Barbuliceanu si Toba!Un tiganus ce furase o gaina in com,Mindra a luat ca nimic 5 ani de la o judecatoare din Fagaras!Legea e lege doar pt unii….!Referitor la propietatile de la Simbata ,se va aplica legea oceanelor…un rechin mai mare il va papa pe rechinul mic ,RRomania se indreapta cu pasi rapizi spre situatia tarilor latine din America de sud…90%oameni saraci ,cu o mega coruptie pe fata ,dominati de o clasa de super milionari!Somn usor natiune!!!!

 6. Imi amintesc o mica intamplare petrecuta in urma cu cativa ani. La Televiziunea Fagaras Tvf era o emisiune in care erau invitati Barbuliceanu si Tanjala ( emisiunea in care Brabuliceanu a spus ca a venit intr-un jeg de oras!!!). Dezbaterea avea ca subiect intentiile celor doi de a trimite Nitramonia la fier vechi. La un moment dat emisiunea ( care era in direct!) a fost intrerupta de un grup de sindicalisti condus de liderul lor CUPU, care a intrat in platou ca sa ii apere pe cei doi invitati de intrebarile „incomode si tendentioase” ale celor de la Tvf !!! Am aflat ulterior ca toti cei care au participat atunci la manifestatia de sustinere a „salvatorilor” Nitramoniei au primit drept recompensa cate trei saci de azotat.
  Am povestit aceasta mica intamplare pentru a sublinia modul de lucru al „gastii” Tanjala. Pentru un sac de azotat, pentru un ceas sau pentru un kg de peste toti au „stat drepti” in fata lor si i-au lasat sa devalizeze peste tot pe unde au fost!!!

 7. PENTRU LEGIONARUL VERDE : Asa este , cum spui tu , … si asta este normal , cà IMNUL TARII spune ” DESTEPTA-TE ROMANE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE ” , deci Poporul este constient cà tràieste in ” beznà ” , doreste sà se „destepte ” , dar din pàcate nu reuseste acest lucru !

 8. Acest delicvent a transferat banii furatzi dinRomania In USA: KNUT AND RENITA KJENSLIE to Niculina and Mihai Tanjala, Sec. 17-24-25, $1.63 million.Autoritatzile romanesti trebuie sa recupereze banii.

LĂSAȚI UN MESAJ