Mihai Piciu, locul 3 la „Naţionalele“ de judo

0
117
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

În zilele de 20-21 aprilie a avut loc la Râmnicu Vâlcea finala Campionatului Naţional Şcolar de Juniori U 20 (17-19 ani). La acest turneu au participat cei mai buni sportivi din toate cluburile sportive şcolare şi liceele cu program sportiv din ţară. Clubul Sportiv Şcolar Făgăraş a participat cu 3 sportivi: Piciu Mihai-categoria 60 kg, Motronea Cătălina-categ. 70 kg şi Parpalea Nicolae-categ. 90 kg. La finalul competiţiei, Piciu Mihai s-a clasat pe locul III şi a obţinut medalia de bronz. A avut o evoluţie foarte bună, a câştigat 5 meciuri, deşi la categoria lui de greutate au fost înscrişi 35 de sportivi. Motronea Cătălina şi Parpalea Nicolae au ocupat doar locul 7.

Mihai Piciu practică judo de 7 ani şi este elev în clasa a XI-a la Grupul Şcolar „Dr. Ioan Şenchea“. „Este un sportiv de mare perspectivă, a dovedit acest lucru, deşi nu are condiţii foarte bune de pregătire: nu are suficienţi parteneri pentru pregătire, de aceeaşi vârstă şi greutate“, ne-a spus Ioan Dragoş, antrenorul său.

Următorul concurs va fi Campionatul pe Regiuni la copii U 15 (13-14 ani), ce se va desfăşura, vineri 6 mai, la Făgăraş şi Memorialul „Gheorghe Gujbă” la copii U13 , U15, U17 masculin de sâmbătă, 7 mai, în sala de sport a Colegiului Naţional „Radu Negru“, începând cu ora 10:00.

LĂSAȚI UN MESAJ