Mesaje haioase de sărbători

0
39
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Dacă eşti în pană de idei în preajma Anului Nou iată o colecţie de mesaje haioase pe care le poţi trimite apropiaţilor, potrivit Mediafax.ro.

► Previziuni meteo de REVELION 2013: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou fericit!

► Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!

► Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!

► Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!

► Vă doresc de 2013 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!

► Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!

► În noaptea dintre ani, când te îndopi cu porc şi cu salată de boef de n-ai timp nici să suspini..eu îţi aduc aminte că nu e bine să consumi excesiv sare, zahăr şi grăsimi!

► Sărbători fericite şi un An Nou cât mai bun. Şi Da, poate îţi iei şi tu o altă maşină

► Priveşte spre 2013 cu speranţă. La mulţi ani!

► În fiecare picătura a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri. Un an minunat!

LĂSAȚI UN MESAJ