Memorialul de bridge „Dan Rogozea“

0
79
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

 

Iubitorii de bridge au participat sâmbătă, 10 noiembrie, la Turneul Memorial „Dan Rogozea“, ajuns la cea de-a XII-a ediţie. Evenimentul a avut loc în sala la mică a Casei de Cultură şi a adunat peste 30 de concurenţi din mai multe oraşe ale ţării.

Dan Rogozea a fost cel care a pus bazele acestui joc în oraşul nostru în urmă cu mai mulţi ani. Din nefericire, el a murit în anul 2000, într-un tragic accident de circulaţie. Membrii Clubului de bridge din Făgăraş vor să-i păstreze vie memoria şi organizează, în fiecare an de la dispariţia sa, un turneu memorial care îi poartă numele. Sâmbătă, peste 30 de jucători şi-au dat întâlnire în sala mică a Casei Municipale de Cultură.
„Este ocazia să ne reamintim de bunul nostru prieten Dan Rogozea. În memoria lui organizăm anual acest turneu. E ediţia a XII-a, este un eveniment deosebit pentru noi. Au venit prieteni din Braşov, din Sibiu, Sighişoara, Bucureşti, Sfântu Gheorghe. Este un mic turneu zonal, sunt 32 de participanţi“, a spus Ilie Bardaşuc, unul din organizatorii turneului.
Timp de mai multe ore, jucătorii şi-au pus la lucru toată îndemânarea, talentul şi intuiţia. După lupte acerbe, turneul şi-a desemnat câştigătorii. Locul I a fost ocupat de perechea sibiană Dumitru Popoaie-Marius Dancu. Pe locul II s-a clasat echipa formată din făgărăşenii Silviu Boeriu-Mihai Grama, iar locul III a fost ocupat de Cristina David din Braşov şi Matei Văleanu din Bucureşti. (Mihaela BĂRGĂOANU)

LĂSAȚI UN MESAJ