Medalii pentru karateka din Victoria

0
101
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

În perioada 20-21 octombrie 2012 s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Karate Shotokan pentru copii (8 ani, 8-9 ani, 10-11 ani) şi tineret (16-20 ani). Competiţia a fost organizată în localitatea Tuzla judeţul Constanţa de către Clubul Sportiv Farul Constanţa şi Federaţia Română de Karate cu sprijinul autorităţilor locale. La invitaţia organizatorilor au răspuns 22 de cluburi sportive cu aproximativ 230 de sportivi.
CS Karate Viromet Victoria a reuşit sa deplaseze la acest eveniment 5 sportivi care au reuşit sa obţină 5 medalii: două de aur prin Simionesei David (9 ani) atât la proba de kata cât şi la ce de kumite, una de argint prin Pampu Daria Maria (16 ani) la proba de kumite şi două medalii de bronz prin Funariu Andra (10 ani) şi Tocoaie Bogdan Ionuţ (11 ani) ambii la proba de kumite. Cel de al cincilea sportiv a fost Fogoroş Silviu care deşi nu a obţinut nici o medalie a avut o evoluţie bună.
„Chiar daca a fost o deplasare lungă, în condiţii nu tocmai prielnice unor sportivi, cu cheltuieli destul de mari, copiii s-au descurcat foarte bine, demonstrând încă odată că sunt perseverenţi şi muncitori, că se poate face performanţă şi că printre sportivii marilor oraşe ale ţării, în faţa a sute de persoane: sportivi, antrenori, arbitrii, părinţi şi prieteni, pe podium urcă şi copiii din micuţul nostru oraş şi nu numai, care ridică cu mândrie o diplomă şi o medalie deasupra capului spunând: „ ce bine e acolo sus!!! (cuvintele micuţului dublu campion naţional Simionesei David) Multe mulţumiri celor care ne sprijină şi în special părinţilor pot să le spun ca au cei mai minunaţi copii“, a spus Cirstian Iosipescu, antrenor la CS Karate Viromet Victoria.
Următoarea competiţie o sa să fie Cupa României de Karate Shotokan S.K.I.F. ce se va desfăşura peste două săptămâni la Făgăraş.

LĂSAȚI UN MESAJ