Mașini tunate și cai putere la raliul „Trofeul Cetății“

0
578
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Sute de pasionați care vibrează odată cu sunetul motoarelor puternice au fost sâmbătă în centrul Făgărașului, ca să urmărească raliul „Trofeul Cetății“. 45 de concurenți dintre care 10 din Făgăraș au luat startul, iar drifturile și derapajele cu mașinile de serie sau modificate au fost spre deliciul celor prezenți.Mașini tunate, cai putere, adrenalină, miros de fum și scârțâit de roți. Pe scurt un spectacol automobilistic de excepție.

Așadar, în jurul orei 11.00 s-a dat startul. Sute de făgărășeni au luat parte la a patra ediție a raliului „Trofeul Cetății“, organizat în centrul vechi al orașului. Iar cei care s-au prezentat, atât concurenți, cât și spectatori au avut cuvinte numai de laudă. Concurenții înscriși în concurs au apăsat cu putere pedala de accelerație. Pe lângă viteză și îndemânare, șoferii au făcut și spectacol, răsplătit de spectatori cu ropote de aplauze.

Cei mai buni concurenți au urcat pe podiumul aplasat în fața Primăriei Făgăraș. Concursul nu a avut evenimente nefericite, iar organizatorii spun că o să repete această experiență și anul viitor, unde se așteaptă ca numărul concurenților să fie și mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ