„Masa în Flăcări“ la CoverClub

0
124
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Sfârşitul de an a fost întotdeauna bogat în concerte la CoverClub şi nici acesta nu face excepţie. Concertele se succed în aproape fiecare weekend, spre bucuria iubitorilor de muzică bună, care se adună aici, la căldură şi un pahar de vin, pentru a asculta trupe mai vechi sau mai noi, fiecare având ceva de spus şi toate alese „pe sprânceană“ de organizatori.

În acest weekend, pe scena deja celebrului club făgărăşean vor urca timişorenii de la Burning Table (Masa în Flăcări). Deşi titulatura e relativ nouă, componenţii trupei activează de peste 20 de ani în peisajul muzical românesc.

„Dacă ar fi să rostesc numele trupei Survolaj şi ar fi de ajuns ca să vă lămuriţi cu cine aveţi de a face. A fost o trupă ce a făcut senzaţie în rockul românesc în anii 90. După desfiinţare, componenţii acesteia au mai activat în multe alte grupuri, ca Implant pentru Refuz, Jais, Bio sau Crossroads. Sub o titulatură sau alta au cântat în deschiderea concertelor unor nume celebre care ne-au vizitat: Ian Gillan Band, Uriah Heep, Jack Bruce, Laurie Anderson. Doi dintre membrii Survolaj, Levente Molnar şi Zsolt Szabo, au pus în 2011 bazele formaţiei Burning Table. Muzica lor este o fuziune interesantă de classic rock, psihedelic rock, space rock, blues si funk. Se consideră influentati de trupe ca Pink Floyd, Porcupine Tree, Stone Temple Pilots, Muse, Pearl Jam“, ne-a spus Viorel Morărescu, organizatorul evenimentului.

Componenţa Burning Table este următoarea:
Zsolt Szabo-chitară, Levi Molnar-baterie, Bogdan Nagy-voce, muzicuţă, Răzvan Marcuci-bas şi Sasi Vuşcan-chitară. În acest an, Burning Table a înregistrat în studio piesele primului lor album, ce va apărea la începutul anului viitor.

Concertul va avea loc vineri, 30 noiembrie, de la ora 21.00, iar biletul de intrare costă 10 lei. Informaţii şi rezervări se pot obţine la telefon 0721-547225.

LĂSAȚI UN MESAJ